Regate

Naši stručni djelatnici spremni su pružiti Vam sve potrebne usluge oko organizacija manjih, i vrlo velikih i zahtjevnih regata.

Prema vašim potrebama i željama obavljamo sve potrebne aktivnosti oko prijave i praćenja regate te pripremamo hranu za učesnike regate. O uspješnosti organiziranja i podrške regata govori podatak da već godinama odlično pratimo jednu od najmasovnijih regata na Jadranu, Kornati Cup-u, na kojoj se okupi i više od 600 jedriličara.

GODIŠNJE SMO PODRŠKA ZA 30-AK REGATA.
Vikend regate postale su sve popularniji team building program. Upravo te vikend regate namijenjene su svima onima koji nisu iskusni jedriličari, a željeli bi osjetiti adrenalin ovog sporta.

Na raspolaganju Vam je naša charter flota i iskusni skiperi, spojite užitak jedrenja prekrasnim Kornatskim arhipelagom sa biranim gastronomskim delicijama, spremljenim prema tradicionalnim dalmatinskim receptima. Nagradite sebe i svoje poslovne partnere nezaboravnim užitkom za dušu i tijelo, a svu brigu oko organizacije prepustite nama.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

Korporativne regate daje Vam priliku stvaranja novih te obnovu dosadašnjih poslovnih kontakata u opuštajućem okruženju. Priuštite sebi i svojim poslovnim suradnicima uzbudljiv doživljaj jedrenja i druženja.

Korporativne regate

Prva korporativna regata održana je 2004. godine. Poslovnim ljudima želimo kroz jedrenje i druge aktivnosti omogućiti opuštanje, ali i odličnu zabavu. Kornatski otočni arhipelag, gdje se regata jedri, idealno je područje za upoznavanje s jedrenjem.
Posade borave na jedrilicama četiri dana trajanja regate, no postoji i mogućnost organiziranja spavanja u hotelu marine za dvije noći. Jedrenje zahtijeva visok stupanj koordinacije između članova posade pa tako usmjerava sudionike na timski rad i rješavanje problema. Sudjelovanjem u regati i drugim aktivnostima koje organiziramo upoznat ćete suradnike i sebe u potpuno novim, drugačijim situacijama.

Sve posade jedre na jednakim brodovima,novim Bavariama 46, na kojima se udobno može smjestiti osmero ljudi (7 + skiper).
Naravno, na raspolaganju su Vam i delicije iz naših restorana Butina i konobe Žakan na Kornatima, a za dobru večernju zabavu bit će zaduženi live muzika te brojna iznenađenja i nagrade