Charter

Obratite se s povjerenjem timu Marina Hramina Charter-a i zaplovite s nama

Posljednjih godina charter Marine Hramina u samom je vrhu najpouzdanijeg iznajmljivača jedrilica u Hrvatskoj. Stalno dopunjavamo charter flotu novim plovilima. Trenutno imamo 58 jedrilice, od 35 do 51 stope. Možete birati brod od 3 ili 5 kabina, od 6 do 12 ležajeva. Prosječna starost plovila je 3 godine.

Nudimo vam organizaciju najma brodova, tehničku organizaciju, prijavu regate, usluge skipera, snimanja regate, sve do usluge punog pansiona za sudionike i uzvanike, završne večere u našim restoranima i dodjele nagrada sa zabavnim programom.

Kako bi zadovoljili i najzahtjevnije goste, u našoj charter floti nudimo vrhunski opremljene jedrilice renomiranog proizvođača BAVARIA, FIRST te katamarane LAGOON koji pružaju izuzetan komfor i vrhunski užitak plovidbe.

Odlična opremljenost i održavanje plovila prepoznata su kvaliteta, a profesionalno i ljubazno osoblje razlog zašto se naši gosti opet vraćaju. Za sve goste parking je osiguran. Prilikom dolaska naše osoblje će vam pomoći da se smjestite na brod.

U mogućnosti smo Vam ponuditi organizaciju najzahtjevnijih sportskih ili turističkih natjecanja (regata) i team building programa.