Nautic shop Marine Hramina

Ne prepustite ništa slučaju i obratite se sa povjerenjem u Nautic Shop marine Hramine.

Sve za Vaše plovilo

U našoj trgovini nautičke opreme možete pronaći veliki asortiman rezervnih dijelova za brodske motore marke Mercury, Volvo, Yanmar. Uz to možete pronaći konope, kozmetiku i boje vodećih marki.

Nazovite nas: 00385 22 434 812 ili 091 4408834 ili pišite na nauticshop@marina-hramina.hr

Odabir pouzdanog partnera kao što je Hempel, sa više od 100 godina iskustva, pomaže nam da postignemo željeni izgled plovila uz minimalni utjecaj na morski okoliš. Nudimo Vam kompletan asortiman zaštitnih premaza za sve tipove jahti , od izdržljivih zaršnih premaza do antifaulinga s patentiranom tehnologijom koja osim zaštite osigurava i vrhunske performanse.

Od 1939. godine, Mercury izgrađuje kvalitetu, pouzdanost i inovacije u svoje proizvode. Rezultat je Mercury motor koji nadmašuje sva očekivanja u smislu pouzdanosti, performansi i potrošnje goriva. Ta tradicija se nastavlja i danas. Mercury nudi cijelu liniju vanbrodskih motora lako prenosivih, ekonomičnih, i pouzdanih. Izvanbrodski motor Mercury spaja vrhunske perfomanse motora s ekonomičnosti i ekološkom osvještenosti.

Njemačka tvornica konopa LIROS svjetski je poznata po proizvodnji konopa za sportske jedrilice. LIROS Regatta 2000, jedan od najprodavanijih Dyneema konopa, sada je dostupan već od 3 mm debljine u raznim bojama.

Spinlock je poznati stručnjak na području stopera za konope, sa preko 30 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji stopera za konope na jedrilicama, od malih klasa do superjachti. Spinlockovi stopoeri drže konope i do 12000 kg.

Star Brite kozmetika za brodove dizajnirane su za učinkovito prljavštine, mrlja, ulja, soli na stakloplastici, obojenim površinama, prozorima, plastici, vinilu, platnu i sjajnim materijalima. Svi proizvodi su ekološki prihvatljive, biorazgradive formule koncentrirane za čišćenje u teškim uvjetima. Wash & Waxes ostavljaju zaštitni polimerni premaz koji pomaže odbiti buduću prljavštinu i mrlje, a istovremeno ostavlja trajni, sjajni sjaj.

Od 1982. godine Yachticon predvodi tržište proizvoda za održavanje i njegu jahti .Tvrtka nudi široku paletu specijaliziranih sredstava za čišćenje za jahte, motorne čamce i plovila na napuhavanje. Njihova paleta proizvoda također uključuje: sredstva za čišćenje, sredstva za čišćenje tkanina, sredstva za čišćenje unutrašnjosti, sredstva za hidroizolaciju, sredstva za čišćenje tikovine, ulja, sredstva za napuhavanje gumenjaka, šampon s morskom vodom, sapun za suđe i još mnogo toga ...

Bostik je vodeći svjetski specijalist za ljepila Više od stoljeća razvija inovativna rješenja za brtvljenje i lijepljenje koja su inteligentnija i prilagodljivija uvjetima koji oblikuju svakodnevni život. Bostik pravi inovacije, primjenjujući najnovija tehnološka dostignuća u razvoju “inteligentnih” ljepila.

Jabsco je vodeći nautički brend, najpoznatiji po svojim zahodskim sistemima. Među proizvodima možete pronaći zahodske sisteme, sisteme vode, razne pumpe, wc-e brodske pumpe, brončane pumpe , kaljužne pumpe, ručne i automatske pumpe, , washdown pumpe, par-max pumpe, ventilatore motora, reflektore itd.

Vodeći svjetski proizvođač navigacijskih sustava, predani smo cilju stvaranja proizvoda vrhunske kvalitete za tržišta automobilskih, pomorskih i fitness proizvoda, kao i proizvoda za boravak na otvorenom, koji čine neizostavan dio života naših korisnika.

WhisperPower je snovan 2007. godine za proizvodnju i prodaju diljem svijeta dizelskih generatora i srodnih predmeta koji su se do tada prodavali pod robnom markom Mastervolt. Od tada je tvrtka brzo i uspješno rasla i razvijala se posebno u pogledu inovacija i kvalitete.