Novosti

Torns Kroatien 2021

Torns Kroatien 2021

Iako se svi skupa ne viđamo koliko bi htjeli i dalje se puno radi . Pozitivni smo i želimo ostati vezani. Jedan od načina je i rado čitani Torns Kroatien čiji sadržaj unosi razbibrige, podsjeća na ljeto i na najljepšu nautičku destinaciju.

Električna punionica u Marini Hramina

Električna punionica u Marini Hramina

Zaštita okoliša od globalnog je značaja za sve nas a samim time i veliki poticaj budućim vlasnicima automobila i plovila da postanu zeleni /solarni/energetski korisnici.

Enter Croatia

Enter Croatia

S ciljem olakšavanja prelaska granice Republike Hrvatske te kako bi naši gosti bili upoznati s epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Hrvatskoj, kreirana je web stranica entercroatia.mup.hr.

HRVATSKA OTVARA GRANICE

HRVATSKA OTVARA GRANICE

Na snagu je stupila nova najznačajnija mjera od početka pandemije, mjera koja omogućava stranim državljanima ulazak u Hrvatsku. Prelazak graničnih prijelaza Republike Hrvatske omogućen je  građanima država članica EU i članovima njihovih obitelji uz pridržavanje općih i posebnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Ukoliko posjedujete dokumentaciju kojom dokazujete vlasništvo nekretnine koja se nalazi u […]